Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,962 $

Videón Messi drámai lecserélése 37 perc után

Lionel Messi csapata ugyan győzni tudott a Toronto ellen az MLS-ben, egyáltalán nem lehetnek elégedettek.

Fotó: EPA/ETIENNE LAURENT
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyszer minden nagy sorozat véget ér, láthattuk ezt a Forma-1-ben is az elmúlt hétvégén Szingapúrban. Max Verstappen a 11. egymást követő győzelmére készült a Red Bullal, de még csak a dobogóra sem tudott felállni vasárnap a villanyfényes verseny leintése után.

Nem sokkal korábban az Inter Miami nagy sorozata is megszakadt, miután Messi nem lépett pályára, és ez sokba került. A nagy pofon után a Miami osztott ki egy méretes pofont a Torontónak. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Ettől függetlenül a csapat nem lehet túlzottan elégedett, mert Messi nem sokáig bírt a pályán maradni. A 37. percben lecserélték, nem érezte magát olyan állapotban, hogy folytatni tudja a játékot.

Valószínűleg izomfáradtságról van szó, akárcsak korábban. Ha viszont izomsérülés történt, akkor nagy eséllyel a jövő szerdai kupadöntőn sem vehet részt, ami komoly hátrányt jelentene David Beckham csapatának.

Alba ugyancsak idő előtt hagyta el a pályát, és pár napot várni kell a diagnózisra. Egyelőre nem tudni pontosat, de az edző bizakodó, viszont tisztázta, addig Messi sem mehet a pálya közelébe, amíg nem alkalmas a játékra.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.