Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Az Inter Miami edzője sejtelmes nyilatkozatot adott Messi sérülése kapcsán

Mivel egy újabb trófea a tét, ezért van esély Messi visszatérésére.

...svg content...MTI/EPA/Luis Gandarillas
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az argentin klasszist a Toronto elleni mérkőzés félidejében kényszerült lecserélni Tata Martino, aki megerősítette, hogy Messinek egy korábbi sérülése újult ki, ám nem lesz szükség műtétre a gyógyuláshoz.

Martino kedden úgy nyilatkozott, hogy a Houston Dynamo elleni US Open Cup döntő kapcsán szerdán dől el, hogy Messit pályára küldi-e. Az edző szerint ha nem egy trófeáért harcolnának, úgy biztosan nem kockáztatná az argentin visszatérését. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

„Lehet, hogy 90 vagy 120 percig tart majd a döntő, ha ez egy másik meccs lenne, biztosan nem kockáztatnánk” – mondta Martino, később pedig kiderült, hogy Messi kedden már a csapattal edzett.

Jordi Alba szintén edzésbe állt, azonban ez még nem jelenti azt, hogy Martino végig is játszatja velük a találkozót. Az edző várhatóan kivár a döntéssel, és az is lehet, hogy csak végszükség esetén cseréli be Messit és Albát – írja a 90min.

Az Inter Miami – Houston Dynamo US Open Cup döntőre magyar idő szerint csütörtök hajnalban 2:30-tól kerül sor.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.