Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Majka térden állva könyörgött Majoros Hajninak, mentse meg őt

Majka egy igen őszinte beszélgetésen van túlHajdú Péterrel, aki folytatja sikerműsorát, csak más helyszínen, más körülmények között.

Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Majka korunk egyik legnagyobb sztárja, a ValóVilág történetének legsikeresebb versenyzője, amit már senki nem fog felülmúlni. Ebben gyakorlatilag biztosak lehetünk, viszont Majka nagyon régóta a TV2 családjának tagja.

A Sztárban Sztár leszek!-ben is főszerepet vállal, és remekül érzi magát a műsorban. Kihagyhatatlan tagja a műsornak, és nem kérdés, hogy a TV2 arca, egy rendkívül erős húzónév, akire szükség van. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Majka gyakorlatilag minden elért az elmúlt évek alatt, amit el lehetett érni. Óriási karriert csinált, viszont Curtis és közte már messze nem olyan a kapcsolat, mint azelőtt volt, talán már soha nem lesznek újra barátok.

Mivel még mindig fiatalok, ez változhat, többek között ebben a témában is beszélt Hajdú Péter visszatérő műsorában. A politika ugyancsak szóba került, és Hajdú rá is kérdezett arra a bizonyos dalszövegre.

Sőt, Majka arról is beszélt, volt egy alkalom, amikor annyira furcsán érezte magát, hogy térden állva könyörgött a feleségének, Majoros Hajninak, hogy mentse meg az életét. Hogy pontosan miről volt szó, hamarosan erre is fény derül.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.