Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,90 Ft
Euró
387,48 Ft
Font
451,70 Ft
Bitcoin
65,716 $

Videón a Barcelona őrült fordítása a Celta Vigo ellen

A Barcelona szurkolói már abban sem bíztak, hogy a csapatuk egyáltalán pontot szerez a Celta Vigo ellen.

...svg content...Fotó: EPA/Toni Albir
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Volt pár őrült mérkőzés a szombati játéknapon, és szerencsére vasárnap is sok meccset rendeznek. Többek között Szoboszlai Dominik is pályára lép a Liverpoollal, és élőben követhetjük figyelemmel az eseményeket.

A Bayern München is a szombaton lépett pályára, amiből gála lett. Összesen 7 gólt szereztek a Bochum ellen, miközben egyet sem kaptak, illetve Kane abszolválta az első mesterhármasát Münchenben. Soron kívül Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

A Manchester City sem unatkozott, egy félidőnyi emberhátrányban is nyerni tudott, és magabiztosan vezetik a bajnokságot. Ezúttal Manchester vörös fele is örülhetett, mert Ten Hag csapata elhozta a 3 pontot a Burnley otthonából.

A Barcelonának viszont drámai módon kellett fordítania, és amikor már szinte minden szurkoló elkönyvelte a váratlan vereséget, Lewandowski visszahozta a reményt a 81. percben, és ezzel 2-1 volt az állás.

Pár perccel később Lewandowski duplázott, és 2-2-vel fordultak a felek. Ekkor már abszolúte a katalánoknál volt a lélektani előny, és a 89. percben Cancelo a gólpassza után eldöntötte a 3 pont sorsát.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.