Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Tóth Gabi megjelent Krausz Gábor mellett a Séfek Séfjében (videó)

A Séfek Séfe legutóbbi évadának forgatása alatt még más lehetett a helyzet, többek között Tóth Gabi frizurája is ezt jelzi.

...svg content...Fotó: Tv2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi és Krausz Gábor hamarosan egyszerre fog a képernyőn szerepelni, vagyis majdnem. Gabi a Sztárban Sztár leszek! 2023-as évadának egyik főszereplője, addig Gábor a Dancing with the Starsban fog táncolni.

Nagyon készül a Séfek Séfje sztárja Mikes Anna oldalán, és komolyan veszi a táncórákat. Egy ideje külön vannak Gabival, és nagyon úgy fest, nincs visszaút, bár még mindig nem osztottak meg részleteket a szakításról, a válásról. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Évek óta tagjai a TV2 csapatának, de az esetek többségében Gabi szerepel többet a médiában, már csak a megosztó személyisége miatt is. A válogatók alatt is jól érezte magát, Majka arcába egy wc pumpát nyomott, aki twerkelt is.

A Séfek Séfjét pedig már hosszú hónapokkal ezelőtt leforgatták, és akkor még együtt voltak Gabiék. Emiatt fordulhatott elő az, hogy most egymás mellett szerepelnek a képernyőn a főzőműsorban.

Akkoriban még Gabi hajszíne is más volt, most az sokkal sötétebb. Ettől függetlenül a történtek tudatában furcsa így őket látni, viszont fontos tisztázni, az adásrész forgatása alatt még egy pár voltak.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.

Rekordszámú független jelölt indul a júniusi önkormányzati választásokon

A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint a júniusi önkormányzati választáson 7680 polgármesterjelölt vesz részt, akik közül többségük, 6297 függetlenként indul.

Napokon belül ismertté válhatnak a közmédiás EP-vita részletei

A közmédia jövő héten, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatja az Európai Parlamenti listát állító szervezeteket az általa tervezett vita részleteiről.