Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,295 $

Döntetlent játszott a magyar válogatott Csehország ellen

A magyar válogatott Csehország ellen lépett pályára Budapesten egy barátságos mérkőzés keretén belül.

...svg content...Fotó: Szurkolók a Magyarország - Csehország barátságos labdarúgó mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában 2023. szeptember 10-én. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Magyarország válogatottja egy nagyon fontos szerbek elleni győzelemmel hangolt Csehország ellen. Marco Rossi semmit sem bízott a véletlenre, erős csapatot küldött pályára a csehek ellen, akiknek volt mitől tartaniuk.

A vendégek keménykedéssel kezdték a meccset, viszont az első nagy helyzetet a magyarok alakították ki, már a 10. percben. Szoboszlai passzolt Vargának, majd Varga Sallainak, aki kis híján megszerezte a vezetést. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Stanek azonban a helyén volt, csakúgy mint a 35. percben Szalai átlövésénél. Nagyot kellett védenie a cseh kapusnak, majd a szögletből is veszélyes volt a magyar válogatott, akik igyekeztek dominálni a hazai közönségük előtt.

Jól kezdték a magyarok a második félidőt, az 52. percben Szoboszlai szépen keresztezett középre, majd Sallai beköszönt. Sokáig nem tartott az öröm, miután Jurecka kiegyenlített egy védelmi megingást, egy rosszul hazafejelt labdát követően.

A magyar válogatott összességében megérdemelte volna a győzelmet, ám a szerencse nem állt Rossiék mellé. A helyzetek alapján is Magyarország volt a jobb, viszont ez így is biztató a folytatásra nézve.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A nyári szünet előtt még egy hosszú hétvége kedvez az utazókedvűeknek: a pünkösdi hosszú hétvége közel annyira népszerű, mint a húsvét volt.

Szentkirályi Alexandra Gyurcsány odaszólása miatt lépett be a Fideszbe

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök odaszólása miatt lépett be a pártba Szentkirályi Alexandra, aki azóta kormányszóvivő is volt.