Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,981 $

NASA-kutató: lehetséges az élet a Naprendszerben

Természetesen nem a Földre gondolt.

...svg content...Fotó: Unsplash/Guillermo Ferla
Világűr

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Daily Star jelentése szerint a NASA egyik kutatója, Dr. Michelle Thaller állítólag kijelentette, hogy lehetséges az élet a Naprendszerben, noha azt is jelezte, hogy nem éppen úgy, ahogy azt elsőre mindenki gondolná.

A NASA kutatója megosztotta, lehetséges, hogy a Vénuszon van élet, ám nem abban a formában, ahogy gondoljuk, ugyanis az bakteriális formában lehet jelen a bolygón. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Kijelentette, a Vénusz légkörében valami olyasmit észleltek, mely arra enged következtetni, hogy a bolygó képes lehet a baktériumok termelésére.

Ezen a ponton ismét leszögezte, ezek a baktériumok „nem emberiek”, s azt is kiemelte, hogy mivel egyelőre nem 100 százalékosan biztosak e feltételezésben, nem is kívánnak nyilvánosságra hozni semmilyen információt, ugyanakkor ő maga biztos abban, hogy van élet a Földön kívül is.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.