Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,30 Ft
Euró
391,12 Ft
Font
458,44 Ft
Bitcoin
63,868 $

Őrületesen nagy gólt vágott a Manchester United kiszemeltje: megvan a „B” opció, Romero az üzlet része lehet

Jadon Sancho továbbra is remek formában van, és az edzéseken is megcsillogtatja a tudását, és ezúttal egy egészen nagy gólt akasztott a hálóba.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Jadon Sancho továbbra is remek formában van, és az edzéseken is megcsillogtatja a tudását. Ezúttal egy egészen nagy gólt akasztott a hálóba.

A 20 esztendős játékos helyzete több szempontból is érdekes. Egyrészt furcsa lehet, hogy egy ekkora brit tehetség, aki már 2018-ban bemutatkozhatott az angol válogatottban, egyetlen egy profi mérkőzést sem játszott a hazai ligák valamelyikében. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Mondhatjuk ezt annak ellenére, hogy Sancho a Watfordnál és a Manchester Citynél nevelkedett, majd 2017-ben Németországba költözött. Először a Borussia Dortmund II, majd az első csapat színeiben játszhatott, ahol eddig a közel 80 mérkőzésén 30 gólt szerzett, és mindezt szélsőként.

A MANCHESTER UNITED IS KINÉZTE MAGÁNAK MESSIT

A Manchester United legnagyobb kiszemeltjéről van szó, és noha jelenleg lehet a legnagyobb esélyük leigazolni őt, Sancho még mindig a Dortmund játékosa, és a vezetőség kitart amellett, hogy ez a közeljövőben így marad.

Ha a United mégsem tudja leigazolni a fiatal sztárt, nagyon bánhatja az üzletet, hiszen pillanatnyilag ők az egyetlen komoly érdeklődik, így nem kellene másokkal harcolniuk. Az ár azonban így is több mint 100 millió font.

„B” opció lehet Jack Grealish, aki az Aston Villa szélsője, és a 24 éves játékos mély benyomást tett a „Vörös Ördögökre”, akik folyamatosan keresik annak a lehetőségét, hogy megerősítsék a keretet, mert azt továbbra sem érzik elég erősnek.

A Daily Mail úgy tudja, továbbra is kapcsolatban állnak a Villával a játékos potenciális leigazolása miatt. A brit játékjoga körülbelül 75-80 millió font lehet, és nem kizárt, hogy a másodszámú kapusukat, Sergio Romerót is bevennék az üzletbe.

Az alábbi videóban pedig Sanchót nézhetitek meg edzés közben, ahogy egy parádés finom csel után rendesen a hálóba vágja a labdát. Nagyon éles a fiatal brit, és szépen elsült a lába…

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/a-barcelona-tudomast-sem-akar-venni-messi-donteserol/