Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,13 Ft
Euró
385,55 Ft
Font
448,54 Ft
Bitcoin
61,720 $

Neymar elárulta, a poklok poklát élte meg a PSG-ben, Messivel együtt

No nem azért mert Messivel rosszban voltak, hanem mert idővel mindketten rájöttek, rossz döntés volt a PSG-hez igazolni.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Majama Kimimasza
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A 90min.com jelentése szerint Neymar meglepő kinyilatkoztatást tett nemrég: a játékos elárulta, hogy a „poklok poklát élte meg”, amikor Lionel Messi mellett játszott a PSG-ben. Mint ismert, a brazil válogatott Neymar 2017-ben hagyta ott a Barcát, hogy a PSG csapatába igazoljon.

Idén nyáron pedig az Al Hilalt választotta a játékos, miután befejezte karrierjét Párizsban. Messi ugyan szintén arra az elhatározásra jutott, hogy nincs maradása Párizsban, mégis azon kevesek közé tartozik, akik úgy döntöttek, visszautasítják a gigantikus szaúdi ajánlatokat, s végül az Inter Miamihoz szerződött. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Messi 2022 végén érte el pályafutása egyik legnagyobb célját, amikor Argentína megnyerte a katari világbajnokságot, de a PSG-vel és a szurkolókkal megromlott a kapcsolata, s hamarosan megerősítették, hogy távozik a klubtól.

Neymar ennek kapcsán nemrég a Globónak nyilatkozva árulta el:

„Nagyon örültem az évének, de ugyanakkor nagyon szomorú is voltam, mert az érem mindkét oldalát megélte, az argentin válogatottal a mennybe jutott, mindent megnyert az elmúlt években, a Párizzsal pedig a poklot élte meg. A poklot éltük meg, ő is és én is. Elszomorodunk, mert nem a semmiért vagyunk ott, azért vagyunk ott, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, hogy bajnokok legyünk, hogy megpróbáljunk történelmet írni, ezért kezdtünk újra együtt játszani, azért jöttünk össze ott, hogy történelmet írjunk. Sajnos nem sikerült.”

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.