Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,95 Ft
Euró
385,48 Ft
Font
449,14 Ft
Bitcoin
66,155 $

Rubiales édesanyja éhségsztrájkba kezdett a fiát ért „embertelen bánásmód” miatt

Elmondása szerint megoldást kell találni erre az egészre, mindemellett kijelentette, hogy a fia nem ezt érdemli, hiszen képtelen lenne bárkit is bántani.

...svg content...Fotó: EPA/Alba Feixas
Sport

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Luis Rubiales, a Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF) elnöke a női labdarúgó világbajnokság döntőjét követő ünnepségen szájon csókolta az egyik játékost, Jenni Hermosót, ami egy kisebb botrányt váltott ki.

Rubiales előbb magyarázkodni kezdett, majd támadásba lendült, mondván, ez egy kölcsönös, teljesen spontán gesztus volt, kritizálóit pedig idiótáknak nevezte. Hermoso eleinte még óvatosan kommentálta a történteket, később viszont határozott fellépést követelt. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Ezt követően felmerült, hogy a RFEF elnöke lemond posztjáról, ám nem így lett, sőt, a szövetség rendkívüli közgyűlésén még le is szögezte, hogy harcolni fog az igazáért. Közben arról is hír érkezett, hogy a FIFA ideiglenesen 90 napra felfüggesztette Rubialest, illetve fegyelmi eljárást indítottak ellene.

Megfelelő megoldást követel

Nemrégiben pedig kiderült, hogy a 46 éves sportvezető édesanyja, Angeles Bejar hétfőn bezárkózott egy templomba és éhségsztrájkot hirdetett, hogy így tiltakozzon a fiát ért „embertelen bánásmód” ellen – írta a Reuters a spanyol EFE hírügynökségre hivatkozva.

A Telex szerint a nő azt is kijelentette, miszerint sztrájkja addig fog tartani, míg „megoldást nem találnak arra az embertelen és véres vadászatra, amit a fiam ellen folytatnak egy olyan dolog miatt, amit nem érdemel”.

Az EFE hozzátette, Bejar a dél-spanyolországi Motrilban, Rubiales szülővárosában található Divina Pastora plébániatemplomban maradt a nővérével, miután a plébános távozott. Egyúttal állította, hogy szó sincs szexuális visszaélésről, hiszen „mindkét fél beleegyezett a csókba, amit a képek is bizonyítanak”. Majd arra utalt, a fia képtelen lenne bárkit is bántani.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.