Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,76 Ft
Euró
390,96 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
61,413 $

Messi az adózás miatt mégsem a Manchester Cityt fogja választani?

Lionel Messinek több mindent is lapra kell vetnie, amikor elhagyja a Barcelonát, ami még mindig nem biztos, független attól, hogy eldöntötte, mit akar.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Lionel Messinek több mindent is lapra kell vetnie, mielőtt elhagyja a Barcelonát, ami még mindig nem biztos, független attól, hogy eldöntötte, mit akar.

Nagyon kevés klub engedhetné meg magának azt, hogy leigazolja Lionel Messit, az aranylabdás világsztárt, aki már a pályafutása során legendává vált, és sokan őt tartják minden idők legjobb futballistájának. Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

Közel 20 éven át elképzelhetetlen volt, hogy Messi elhagyja a Barcelonát, vagy egyáltalán mindez megforduljon a fejében, hiszen sorra jöttek a sikerek és minden köré épült. Kiváltságosnak érezhette magát, akinek tényleges szava van a klubnál.

Igaz, nemrég pontosan ezen kaphatta fel a vizet, amikor Ronald Koeman közölte vele, hogy ha visszatér a csapathoz, nem lesznek kiváltságai, sem másnak. Az argentin szerint szó sincsenek kiváltságokról, majd ezt követően kedden informálta a Barcelonát, hogy menni akar.

EZ TEHETTE BE A KAPUT MESSINÉL

A hatszoros aranylabdás napokkal ezelőtt Pep Guardiolával, a Manchester City edzőjével egyeztetett, akivel a Barcelonánál dolgozhattak együtt. Anglia azonban még Messi számára is kemény terep lehet, valamint az adózás is más.

A PSG Messi magas fizetése miatt szállhat ki a játékból, mert azzal veszélyeztetnék a pénzügyi fair play betartását. Vagy, ha nagyon akarják az argentint, meg kellene válniuk az egyik csillaguktól, például Neymartól. Ez azonban nem reális forgatókönyv.

Újabban a Manchester United is felkerült a listára, és már egyeztettek korábban az esetleges transzferről, annak körülményeiről. A Manchester City mellett azonban a fő esélyes az Inter Milan, és Messi újra egy ligában játszhatna Cristiano Ronaldo ellen, aki a Juventushoz ment a Real Madridtól.

Az Inter Milan lassan 10 éve próbálja legyőzni a Juventust, de sikertelenül. Messi érkezésével az esélyek is sokkal jobbak lehetnek. Josep Maria Minguella, aki Messi barcelonás szerződtetését intézte el, amikor a játékos még csak 12 éves volt, a Cadena COPE-nak azt mondta, ő az Interben látja Lionelt.

„Számomra Messinek már van egy csapata, az Inter. Olaszországban kevesebb adót fizetnek, és Cristiano Ronaldo is ott van. Számomra nehezebb őt Angliában látnom, függetlenül attól, hogy a barátja, Aguero és Guardiola a városban él.” – idézte a goal.com a szakembert.

Josep Maria Minguella szerint a Barcelonának újra kell gondolnia a helyzetét, és most egy olyan verziót alakíthatnak ki, amiben Messi már nem szerepel. Az argentin jelenleg heti 1 millió eurót keres, ami tartalmazza a bónuszokat is..

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/a-folyamat-beindult-messi-es-guardiola-mar-elkezdtek-beszelni-az-atigazolasrol-a-manchester-citynel/

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.