Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,80 Ft
Euró
385,75 Ft
Font
450,66 Ft
Bitcoin
67,237 $

Videón a Real Madrid győzelme és V. Junior aggasztó sérülése

V. Junior már az első 15 perc után elhagyta a pályát sérülés miatt, ami igencsak aggasztó lehet a Real Madrid számára.

...svg content...Fotó: EPA/Lavandeira
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A sérülések szempontjából igencsak rosszul kezdődött a szezon a Real Madridnál. Két fontos láncszemét is elvesztette az alakulat, és ugyan Kepa kölcsönben átigazolhatott, teljesen más, mint amikor Courtois áll a kapuban.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Celta Vigo vendége volt a Real Madrid a LaLiga harmadik fordulójában péntek este. Egy igencsak küzdelmes mérkőzésen van túl Ancelotti csapata, amit akár el is veszthettek volna. Soron kívül Robert Fico már képes kommunikálni, folyamatosan javul az állapota

Adottak voltak a lehetőségek a Celta Vigo előtt, miután továbbra sem tűnik acélosnak a Real védelme. Ez hosszú távon sokba kerülhet, nem beszélve V. Junior gyors sérüléséről, akit már a 18. percben le kellett cserélni.

Rögtön tudni lehetett, hogy egy hosszabb ápolás sem fogja megoldani a problémát, így Joselu-nak azonnal be kellett ugrania. Rajta kívül még Kroos, Modric és Fernandez álltak be csereként a kispadról.

Végül megint Bellingham volt a megmentő, mint azt láthatjuk is az összefoglaló videóban. A többség azonban arra kíváncsi, mi lesz V. Juniorral, mennyire lehet súlyos a sérülése, mikor térhet vissza.