Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,21 Ft
Euró
384,44 Ft
Font
451,25 Ft
Bitcoin
67,927 $

Megsérült A kis hableány forgatásán, most egy kisebb vagyont követel a Disneytől

Elmondása alapján a baleset azért következett be, mert a Disney nem biztosított megfelelő munkakörnyezetet.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Külföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Variety számolt be róla, miszerint beperli a Disneyt A kis hableány speciális effektjein dolgozó szakember, Christine Overs, aki korábban megsérült a klasszikus rajzfilm élőszereplős változatának forgatásán.

A hó- és tengerpart-jelenetekre szakosodott Owers azt állítja, hogy 2020 októberében történt az eset: épp egy lagúna-jelenetet állított be a londoni Pinewood stúdióban, amikor lezuhant a polisztirol-lépcsőről a betontalajra, és eltörte a csuklóját. Soron kívül Vitézy Dávid: nem lesz örökké miniszter Lázár János

Elmondása alapján a baleset azért következett be, mert a Disney nem biztosított megfelelő munkakörnyezetet. Mint kiderült, a kezét meg kellett műteni, de a mai napig nem jött teljesen rendbe – írta a 24.hu.

Kifejtette, nem elég, hogy fájdalmai vannak és nehezen boldogul az öltözködéssel emiatt, ám ami még inkább elkeseríti, az az, hogy a karrierje rovására ment. A munkája finom ujjmozdulatokat igényel, de a történtek után nem tud úgy teljesíteni, mint korábban.

Ezért 190 ezer dollár (közel 67 millió forint) kártérítést követel a stúdiótól a 74 éves szakember, aki pályája során többek között olyan filmeken dolgozott, mint az Alien, az Aranyszem, vagy a Dűne. De az is kiderült, hogy a Disney tulajdonában álló Sandcastle Pictures elismerte felelősségét az esés kapcsán, ám a kártérítés összegével nem értenek egyet, így egy későbbi tárgyaláson dől el, hogyan végződik az ügy.

Gyurcsány keményen beszólt Magyar Péternek: „Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy”

Gyurcsány Ferenc ismét jelentkezett, ezúttal kedd reggel osztotta ki Magyar Pétert, akit egy tőről metszett fideszes politikusnak nevezett, és egyúttal tehetségtelenebbnek is, mint Orbán Viktor miniszterelnököt