Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,217 $

Már Neymar is Szaúd-Arábiába tarthat, óriási ajánlatot kapott

Várható volt, hogy Neymar is fog kapni egy igen komoly ajánlatot a szaúdiaktól, így lehetséges, hogy a Közel-Keleten folytatja a pályafutását.

...svg content...Fotó: EPA/KIMIMASA MAYAMA
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Alig pár hét alatt a szaúdi bajnokság nem egy nagyobb európai ligát előzött be azzal, hogy sztárokat, világsztárokat szerződtetett. Csak úgy áramolnak a Közel-Keletre a sztárok, már a fiatalok is, hiszen rendkívül sok pénzt kínálnak nekik.

Ronaldo és Benzema is felfoghatatlanul sok pénzt keres, viszont mellettük is vannak világsztárok, akik a szaúdi bajnokságban játszanak. Ronaldo legutóbb két gólt lőtt, amivel megnyerték az arab Bajnokok Ligáját. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Tekintve, már most mennyi sztár játszik a ligában és folyamatosan érkeznek a többiek, nem jelenthet meglepetést, hogy Magyarországon is közvetíteni fogják az eseményeket. Legutóbb pedig már arról jelentettek, hogy Neymar is a szaúdi liga felé tarthat.

Fabrizio Romano úgy tudja, az Al Hilal hatalmas ajánlatot küldött Neymarnak, aki egy ideje azon dolgozik a PSG-vel, hogy szakítsanak. A franciák is ezt akarják, így már csak az a kérdés, hol folytatja tovább a brazil.

Előrehaladottak a tárgyalások a szaúdiakkal, és jelenleg az Al Hilal a favorit a brazil szerződtetésére. Neymar emberei most azon dolgoznak, hogy elköszönjenek a PSG-től, ugyanakkor a Barcelona és amerikai csapatok is érdeklődnek a világsztárért.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.