Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,57 Ft
Euró
394,13 Ft
Font
468,11 Ft
Bitcoin
61,604 $

Máté Csaba elmondta, miben rejlik a Ferencváros sikeressége

Máté Csaba irányításával továbbra sem tud veszíteni a Ferencváros, eddig minden mérkőzését behúzta a csapat.

...svg content...Fotó: Játékosok az ír Shamrock Rovers labdarúgócsapatának edzésén a Groupama Arénában a Ferencvárosi TC elleni Konferencia-liga selejtezõmérkõzés elõtti napon, 2023. július 26-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Remek döntés volt Máté Csabát leültetni a kispadra a villámgyors Bajnokok Ligája és Európa-liga kiesést követően, amivel sok pénztől esik el a csapat. Az új tréner irányításával érezhetően más irányt vett a csapat játéka, és mintha mindenki felszabadultabb lenne a pályán.

Remek estén van túl a csapat, kiütéssel nyertek a KL-selejtezőben, ezúttal egy máltai ellenfél, a Hamrun Spartans ellen. Varga Barnabás például mesterhármast szerzett, amihez kicsivel több mint 10 percre volt szüksége. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

„Nem hegyezném ki rá ezt a meccset, a kezdőben öt új játékos lépett pályára, mindannyian jó teljesítményt nyújtottak.” – idézte a fradi.hu a kiváló mérleggel rendelkező Máté Csabát, aki természetesen örül Varga teljesítményének.

„Ez egy csapatsport, fontos, hogy egymást segítsük. Ma Varga Barna szerezte a gólokat, ám fontos, hogy a támadójátékosokon látszik, éhesek a gólra.” – tette hozzá a Fradi edzője a meccset követően.

„A következő nap majd másnak fog sikerülni, akkor tudunk sikeresek lenni, ha egyik nap az egyik, másik nap pedig a másik játékos nyújt kiemelkedő teljesítményt.” – beszélt a siker egyik kulcsáról az edő.