Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,92 Ft
Euró
387,04 Ft
Font
451,99 Ft
Bitcoin
66,364 $

A PSG kifutott az időből, de Dembélé így is távozhat Barcelonából

A PSG 50 millió euróért már biztosan nem szerezheti meg Dembélé játékjogát, viszont a francia távozni akar.

...svg content...Fotó: EPA/Enric Fontcuberta
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, a PSG kivetette a hálóját a Barcelona egyik legjobb játékosára az átigazolási piacon. Az eredeti terv az volt, hogy egy záradék részeként 50 millió eurót fizetnek érte.

Dembélé ugyan igent mondott, kifutottak az időből, a záradék lejárt, így a Barcelona sokkal több pénzt kérhet a franciáért. Amikor már úgy tűnt, hogy a szélső a Barca játékosa marad, hirtelen távozni akart, és a PSG-nél képzeli el a jövőjét, ahol sokkal több pénzt kereshet. Soron kívül Gigantikus légtisztító lehet az emberiség ütőkártyája a klímaváltozás elleni küzdelemben

Fabrizio Romano azt írja, nem aktiválták az 50 millió eurós záradékot, mivel nem maradt elegendő idő az üzlet megkötésére. A Dembélé szóbeli megállapodása a PSG-vel továbbra is érvényes, és egy 5 éves szerződésre bólintottak rá.

A PSG és a Barcelona várhatóan a hét végéig lezárja az üzletet, és a katalánok is arra számítanak, hogy a játékos a következő napokban csatlakozik a párizsiak keretéhez, ami jelentős átalakuláson megy keresztül.

Mbappé viszont távozna a PSG-től, legkésőbb jövő nyáron, addig a Real Madrid már ezen a nyáron leszerződtetné, nem akar várni 2024-ig, amikor is ingyen igazolhatóvá válik, hiába a kettejük közti megállapodás.