Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Szoboszlait Szingapúrban is imádják

Szoboszlai Dominik szép lassan világsztárrá érik, és hamarosan újra pályára lép, amit már mi is nagyon várunk.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik labdarúgó az EM Sports menedzserirodájában tartott sajtótájékoztatón 2023. július 4-én. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya az RB Leipzigtől a Liverpool FC-hez igazolt. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik eddig is álomszerű életet élhetett, de ezért keményen is megdolgozott. Ez nemcsak múltidő, mert minden nap edzésben van, és a Liverpoolnál még nagyobb fokozatra kell kapcsolnia, hiszen a világ egyik legjobb csapatában játszik.

Emellett a világ legerősebb bajnokságába igazolt, ami csak többet és többet hozhat ki belőle. Lenyűgöző az a potenciál, ami a magyar válogatott csapatkapitányában rejlik, és még mindig csak 22 esztendős. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Nagy utat jár be, és ugyan nemrég megsérült, kiderült, hogy nem súlyos. Olyannyira nem, hogy a csapattal elutazott Szingapúrba, ahol rövidesen pályára lépnek a következő felkészülési mérkőzés jegyében.

Dominik jó formában van, rugdossa a gólokat az edzéseken, és hamarosan ez a mérkőzéseken is így lehet. A Liverpool Szingapúrban is rendkívül népszerű, sokan várták őket, többek között Dominiket is.

Jürgen Klopp szokásához híven „megtáncoltatta” a közönséget a legendás örömével. Addig a többiek aláírásokat osztogattak, Dominik sem maradt ki a körből, aki hamarosan ismét bizonyíthat.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.