Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,28 Ft
Euró
387,48 Ft
Font
452,53 Ft
Bitcoin
66,462 $

Lil G egy nagyon szexi edzőruhában mutatta meg a formáját

Lil G továbbra sem áll le az edzésekkel, és igyekszik minél többet és többet kihozni magából, normál keretek között.

...svg content...Fotó: Instagram/Laskai Lili - LIL G
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ha körülnézünk a hírességek között, láthatunk pár igencsak kiemelkedő formát. Nicole Scherzinger abszolúte top, nagyon büszke lehet magára a 40-es éveiben, és valószínűleg a 50-es éveiben sem fog igazán panaszkodni.

Abszolút csúcsforma az övé, nehéz szavakat találni rá, míg a fiatalabb generáció tagjai közül Kocsis Alexandrát is kiemelnénk. Az Exatlon Hungary egykori bajnokversenyzője bármikor meglepetést tud okozni, bikiniben különösen. Soron kívül Gigantikus légtisztító lehet az emberiség ütőkártyája a klímaváltozás elleni küzdelemben

Vajda Lucáról sem feledkezhetünk meg, aki a Mestercukrászban és A Konyhafőnökben is a legjobbak között szerepelt. Sőt, az utóbbiban döntős volt, maximálisan megérdemelte volna a győzelmet.

Béres Anett pedig egyszerűen élvezi, hogy idén van nyara, mert tavaly a súlyos balesete gyakorlatilag az összes tervét átírta. Geszler Dorottya is nagy formában van, sokat edz, és a konditermi élet sem áll tőle távol.

Lil G szinte minden nap ott van, a rapperlány igyekszik a lehető legtöbbet kihozni a lehetőségeiből. Ez meg is látszik rajta, erre a linkre kattintva megnézhetitek az aktuális formáját egy szexi edzőruha kíséretében.