Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,74 Ft
Euró
399,23 Ft
Font
476,02 Ft
Bitcoin
62,281 $

Így nyaral és pihen Cristiano Ronaldo a családjával (fotók)

Eddig nem látott fotók jelentek meg Cristiano Ronaldo családi nyaralásáról, amik hamar rengeteg like-ot kaptak.

...svg content...Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Georgina Rodríguez, Ronaldo szerelme a szokásosnál is aktívabb a közösségi médiában. Nemrég egy olyan videót is megosztott, amiben hullámokkal harcolva láthatjuk, természetesen egy szexi bikini kíséretében.

Időközben a TikTok-ra is megérkezett, ahol a másodperc tört része alatt ezrek, majd százezrek csatlakoztak. Gina nagyon ráérzett erre a vonalra, és láthatóan boldog, különösen akkor, ha a szeretteivel lehet. Soron kívül Megszólalt a tragikus balesetet szenvedett Sallai Nóra férje

A legnagyobb luxusban élheti az életét, és ez már önmagában megkönnyíti a dolgokat, ha nem is mindent, Mindig különleges, ha az ember bármikor, bármilyen minőségű ételt ehet, vagy magánrepülőre pattanhat.

Számos előnye van a vagyonnak, és Ronaldóék mindezt ügyesen használják fel. Számukra is a család az első, a gyerekek, akik boldogságban, biztonságban nőhetnek fel, nagy szeretetben, egészségben.

A legutóbbi kikapcsolódás alkalmával is remekül érezték magukat Ronaldóék, amikor hajóra szálltak. Eddig nem látott felvételeket láthatunk róluk, továbbra is remek a családi idill, minden a helyén van.