Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,05 Ft
Euró
385,47 Ft
Font
449,36 Ft
Bitcoin
66,014 $

100 millió euró körüli ajánlatra készül a Bayern Kane-ért

Minden követ megmozgatnak a bajorok annak érdekében, hogy a Tottenham legértékesebb sztárja a Bundesligában folytassa tovább.

...svg content...Fotó: EPA/RUNGROJ YONGRIT
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy ideje tudni lehet, hogy a Bayern München nagyon szeretné Kane-t. A Tottenham játékosa állítólag már elkötelezte magát a németekhez, akik abban bíznak, hogy az angol tartja a szavát, és a klubja elengedi őt.

Egy biztos, a Tottenham csak hatalmas összegért cserébe válna meg Kane-től, a világ egyik legjobb támadójától. Az első ajánlat 70 millió euróról szólt, amit a Spurs azonnal visszautasított, majd jött a következő üzenet. Soron kívül Robert Fico már nincs életveszélyben

A második ajánlat 80 millió eurót tartalmazott, viszont ez sem hatotta meg az angol klubot. Ugyanakkor a BILD úgy tudja, közvetlen ajánlatról nem volt szó, viszont a Bayern új főnöke, Jan-Christian Dreesen kapcsolatban áll a Tottenham első emberével.

A német lap szerint várhatóan a Bayern új ajánlata már egy 100 millió euró körüli összeg lesz. Ez az az összeg, ami hallatán Daniel Levy kész lenne tárgyalni, legalábbis meghallgatni a németeket arról, hogy mit szeretnének.

A BILD a The Times-ra hivatkozva írja azt, hogy Kane-nek esze ágában sincs meghosszabbítani a szerződését. Egyértelmű, hogy mit akar, egy olyan klubhoz csatlakozni, mellyel mindent megnyerhet, és legrosszabb esetben egy évvel később ingyen távozik.

16 nő vádolja szexuális zaklatással David Copperfieldet

Tizenhat nő vádolta meg David Copperfield bűvészt szexuális visszaéléssel és helytelen viselkedéssel.

Óriási hajrával biztos kupainduló a Chelsea

Köszönhetően a riválisok sorozatos pontvesztésének és a Chelsea nagy hajrájának, a londoniak ott lesznek az egyik európai kupában a következő szezonban.

FELKAPOTT