Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Messi már az Inter Miami edzésén izzad (fotók)

Lionel Messi nem sokkal a bemutatkozása után megkezdte az edzéseket Miamiban, ahol remekül érzi magát.

...svg content...MTI/EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lionel Messi mintha megkönnyebbült volna, amikor elhagyta Párizst, ahol nehezen illeszkedett be. Nem sokkal azután, hogy lejárt a szerződése, már nem is volt a francia városban, és végül a világ túlsó felén kötött ki.

Kézenfekvő lett volna számára egy szaúdi folytatás, ráadásul minden idők legnagyobb fizetését kapta volna meg cserébe. Nemet mondott, és az MLS-t választotta, amiről Cristiano Ronaldo nemrég úgy nyilatkozott, a szaúdi liga jobb az amerikaiknál. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Ebben lehet is valami, mert sorra áramolnak a világsztárok a Közel-Keletre, ahol minden eddiginél több pénzt kereshetnek. Ezzel az MLS nem tud versenyezni, de most inkább azzal foglalkoznak, hogy Messi már az Inter Miami játékosa.

Sok jó dolgot ígért az argentin világklasszis, aki távol játszik az európai futballtól, de már mindent megnyert, amit csak lehetett. Most viszont kizárólag arra koncentrál, hogy az Inter Miami is feljusson a csúcsra.

Látványos volt Messi bemutatása, majd nem sokkal később meg is kezdhette a felkészülést, természetesen Busquets is ott volt, aki szintén világsztárként szerződött David Beckham klubjához.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.

Rekordszámú független jelölt indul a júniusi önkormányzati választásokon

A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint a júniusi önkormányzati választáson 7680 polgármesterjelölt vesz részt, akik közül többségük, 6297 függetlenként indul.

Napokon belül ismertté válhatnak a közmédiás EP-vita részletei

A közmédia jövő héten, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatja az Európai Parlamenti listát állító szervezeteket az általa tervezett vita részleteiről.