Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,55 Ft
Euró
387,61 Ft
Font
452,35 Ft
Bitcoin
66,550 $

Tökéletes bikiniformában van a magyar szépségkirálynő

Évek múltán sem kopott meg Koroknyai Virág szépsége, aki valójában évről évre egyre vonzóbb és szebb.

...svg content...Fotó: Instagram/Koroknyai Virág
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Koroknyai Virág még mindig nagyon fiatal, 26 esztendős, és 2017-ben már szépségkirálynőnek mondhatta magát. Ez pedig igen komoly eredmény, és egyúttal sokat is lendített a karrierjén, azóta is népszerű.

Egy olyan természetes szépségről beszélünk, aki önmagát adja, nagyon szereti a divatot, a finom ételeket, az utazást, és így tovább. Érdekes személyiség, nem veszik körül botrányok, és túl sokat sem szerepel a címlapokon. Soron kívül Belső vizsgálat indult a rendőrségnél a Magyar Péterről kiszivárgott jelentés miatt

Ha valakiről, róla szívesen írunk, többek között emiatt is. Amennyire csendes, olyan erős hatással tud lenni az emberekre a róla készült fotókkal, és sz szerencsére továbbra is aktív a közösségi médiában.

22,5 ezer követője van az Instagram oldalán, ahová gyakran tölt fel fotókat, nyáron különösen. Ő is imádja ezt az időszakot, és természetesen a bikinis felvételek sem maradhatnak el a részéről, nagyon csinos, szexi és izgalmas.

Az embernek mindig jobb kedve van nyáron, bármilyen is legyen a magánélete. Jó hatással van ránk a napfény, és Virág is igyekszik kihasználni ezt, mert szép lassan már az utolsó nyári hónap következik, ami aggasztó az idő múlása miatt.

Azonnali hatállyal kirúghatja a Barcelona Xavit egy nyilatkozata miatt

Egyre furcsább dolgok történnek Barcsában, miután hónapokon át vártak Xavi döntésére, most pedig mégis kirúghatják.