Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,07 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
65,443 $

Újabb erős jel a Liverpool sztárjának szaúdi távozására

Jordan Henderson annak ellenére utazik el a Liverpoollal az edzőtáborba, hogy megegyezett az egyik szaúdi klubbal, míg Fabinho nem tart a csapattal.

...svg content...Fotó: Fabinho, a Liverpool (b) és Vinicius Junior, a Real Madrid játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének Liverpool - Real Madrid első mérkőzésén a liverpooli Anfield Stadionban 2023. február 21-én. MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lassan megszámolni is nehéz lesz, hány sztár döntött úgy, hogy Szaúd-Arábiában folytatja a pályafutását. Ennek javarészt egy fő oka van, mégpedig az, hogy minden eddiginél nagyobb fizetést kínálnak a játékosoknak.

Óriási összegekről van szó, és Henderson, a Liverpool egyik fontos láncszeme is igent mondott azt követően, hogy egyeztetett Kloppal. Mivel Henderson már nem lenne rendszeresen kezdő, inkább úgy döntött, Szaúd-Arábiába megy, ahol vagyonokat fog kapni. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Hozzá hasonlóan Fabinho is erre készül, és nem utazik el Németországba a Liverpoollal. Ennek oka, hogy a Liverpool és az Al Ittihad már előrehaladott tárgyalásokat folytat egymással, miközben a személyes feltételekről megegyeztek a felek.

Fabrizio Romano megjegyezte, Henderson viszont elutazik a Liverpoollal, mivel ugyan megegyezett az Al Ettifaqkal, a klubok egyelőre nem állnak közel a megegyezéshez, de arról nem tudni, mekkora összeget kérnek az angolok.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.