Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,94 Ft
Euró
386,05 Ft
Font
450,08 Ft
Bitcoin
66,196 $

Többen berágtak Mbappéra a PSG-nél az újabb nyilatkozata után

Nem egy játékos küldött üzenetet Nasser Al-Khelaifi elnöknek Mbappé legutóbb nyilatkozata után, ami egyeseknél kiverte a biztosítékot.

...svg content...Fotó: EPA/STRINGER
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A PSG több mint egyértelművé tette a helyzetet Mbappé számára, addig úgy tűnik, hogy a francia világbajnokot mindez nem hatotta meg. Finoman szólva sem elégedett a helyzettel a klub, és ennek egy igen csúnya távozás lehet a vége.

Mbappé legendának tekinthető a PSG-nél, hiába jár csak a húszas évei elején. Ettől függetlenül Nasser Al-Khelaifi elnök is hangsúlyozta, még ő sem lehet nagyobb a klubnál, és ezzel együtt fontosabb sem. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros veresége a Paks ellen a Magyar Kupa döntőjében

Mbappé a France Footballnak adott interjújában arról beszélt, hogy a PSG egy megosztó csapat és megosztó klub. „Körülbelül 40 gólt szereztem a klubban, 10-et Franciaországgal. A Ligue 1-ben ötödik éve a legjobb játékos és gólkirály vagyok. A Bajnokok Ligájában sajnos az első mérkőzés előtt megsérültem, és a visszavágón erőtlenek voltunk.”

„De a csoportkörben a jelek szerint én voltam a legmeghatározóbb játékos. A saját mércémhez képest jobban is teljesíthettem volna, de elmaradt a varázslat. A többi játékos is mindent beleadott.” – idézte a 90min Mbappét.

Az RMC Sport állítása szerint az interjú miatt már hat csapattag is üzenetet küldött az elnöknek, és az egyikben az állt, hogy ez az egész sértés a klubra nézve. Al-Khelaifi megdöbbent, és feltételezések szerint a hat üzenet közül kettő az újonnan szerződtetett játékosoktól érkezett. Milan Skriniar, Manuel Ugarte és Marco Asensio is az újonnan érkezők között van.