Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Már rendelhetőek a liverpoolos Szoboszlai-mezek

Többek között a Liverpool új idegenbeli mezét is megrendelhetjük Szoboszlai Dominik nevével és mezszámával.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik labdarúgó az EM Sports menedzserirodájában tartott sajtótájékoztatón 2023. július 4-én. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya az RB Leipzigtől a Liverpool FC-hez igazolt. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik liverpooli karrierje kezdetét vette, ami már most nagy nemzetközi sajtóvisszhangot kapott. Dominik nemrég visszatért Magyarországra, majd interjút adott a médiának a nagy eseményről.

Szoboszlai édesapja is több mint büszke a fiára, aki 70 millió euróért cserébe vált klubot. Ennyi pénzt soha ezelőtt nem fizettek egy magyar játékosért sem, de a Liverpool sem utalt át sok hasonló összeget az átigazolási piacon. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

Dominik hamar ráérzett a liverpooli életre, és egy olyan stadion lesz az otthona, ami szintén legendás, nemcsak a klub. Rendkívüliek vele kapcsolatosan a várakozások, és valószínűleg rekordszámú nézettséget fog generálni azzal Magyarországon, hogy a Liverpoolban játszik.

Ha pedig minden úgy alakul, mint azt tervezik, Dominik hamarosan világsztárrá érik, és a Liverpool alapembereként mindent elérhet, amit csak egy futballista akarhat magának. Nincs ideálisabb helyszín számára, mint a Premier League, ami a legkeményebb és legjobb bajnokság.

Dominik Steven Gerrard mezszámát fogja viselni, és jó hír, már rendelhetőek ezek a mezek, köztük az új idegenbeli mezzel. A Liverpool gyorsan egy egyedi pólót is legyártatott, ami ugyancsak elérhető a hivatalos shop-ban, melyet erre a linkre kattintva nézhettek meg.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.