Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,86 Ft
Euró
393,87 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
63,034 $

Még a hétvége előtt meglehet az 1 millió követő Szoboszlai Instagram oldalán

Fogalmazzunk úgy, hogy nem áll rosszul Szoboszlai Dominik, a közösségi médiában sem, ahol rengeteg új követőre tett szert.

...svg content...Fotó: Az M4 Sport interjút készít Szoboszlai Dominikkal az EM Sports menedzserirodájában 2023. július 4-én. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya az RB Leipzigtől a Liverpool FC-hez igazolt. MTI/Hegedüs Róbert
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik eddig is nagyon népszerű volt, de ez más, mint amikor valaki egy legendás csapathoz csatlakozik, mely nemrég Premier League-et, a világ legerősebb bajnokságát, valamint a Bajnokok Ligáját is megnyerte.

Dominik viszont helyén kezeli mindezt, akárcsak a magas fizetését, nem fog megváltozni csak amiatt, mert például heti szinten több mint 65 millió forintot kereshet. Ez egy olyan lehetőség számára, amit eddig igen kevés futballista kapott meg a közelmúltban. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Puskás Ferencék óta nem volt hasonlóra példa, hogy egy magyar játékos alapemberként játsszon egy ekkora klubban, mint a Liverpool, ráadásul rekordösszeget fizessenek érte. Ez a 70 millió euró sokat elmond, és természetesen Szoboszlai édesapja is nagyon büszke.

Dominik izgatott a lehetőség miatt, és ugyan nem tudja, mi vár rá, mivel senki sem látja a jövőt, biztosak lehetünk abban, hogy mindent bele fog adni, és már most kiemelten foglalkozik vele a brit média.

A közösségi médiában is rendkívül népszerű, és amióta aláírt a Liverpoolhoz, újabb százezrek csatlakoztak az Instagram oldalára. Már kevesebb mint 100 ezer követőre van szüksége ahhoz, hogy elérje az 1 milliót. Aki tudja, kövesse Dominiket!

Kínában hamarosan már robotszakácsok főzhetnek az éttermekben

Megkapták az első élelmiszeripari működési engedélyt a hatóságoktól.

Van egy figyelemre méltó hiba az OpenAI új modelljénél

Az OpenAI hamarosan bemutatja az o1 elnevezésű, új MI-modelljét, azonban már a megjelenés előtt elkezdte vizsgálni azt az Apollo független mesterségesintelligencia-biztonsági kutatócég.