Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,08 Ft
Euró
394,12 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
62,906 $

Szoboszlaival van tele a Liverpool Instagram oldala

A Liverpool is ráérzett Szoboszlai Dominik népszerűségére, és sorra osztja meg róla a posztokat az Instagram oldalán.

...svg content...Fotó: Unsplash/Trung Tran
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Finoman szólva is nagyot megy Szoboszlai Dominik a közösségi médiában azzal, hogy a Liverpool játékosa lett. Elképesztő számokat produkál, és rengeteg új követőre tett szert az elmúlt napokban/órákban.

Gyorsan meg is tanította a külföldi szurkolóknak, hogyan kell helyesen kiejteni a nevét, ami nem lesz egyszerű. A Dominik egyszerűbben fog menni, és valószínűleg nem keveset fogják kántálni a lelátóról. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Már ez önmagában plusz töltetet fog adni a magyar játékosnak, akinek a menedzsere is nagyon boldog. Nem csoda, hiszen a fiatal sztár az egyik legnagyobb klub játékosaként folytatja tovább, ráadásul a Premier League-ben.

Nem kevés nyomás nehezedik majd ezzel a vállaira, viszont, ha valaki, ő bírni fogja ezt. Izgatottan várják a szurkolók a bemutatkozását, és jelenleg valóban minden róla szól Liverpoolban, már azok is jól ismerhetik, akik eddig keveset tudhattak a profiljáról.

A Liverpool Instagram oldalán sorra osztják meg az új tartalmakat Szoboszlairól, aki hamarosan az 1 millió követőt is elérheti. Később ez több millióra duzzadhat, függően attól is, hogyan szerepel.