Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

A Liverpool kifizeti a 70 millió eurót Szoboszlaiért, jöhetnek az orvosi vizsgálatok

A legfrissebb hírek szerint Szoboszlai Dominik és a Liverpool megállapodott egymással a személyes feltételekről, illetve a legendás brit csapat kifizeti érte a 70 millió eurós záradékot a Lipcsének.

...svg content...Fotó: EPA/RONALD WITTEK
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Az elmúlt napok igencsak felgyorsultak Szoboszlai Dominik körül, akiért a Newcastle is élének érdeklődött. Közben azonban megérkezett a Liverpool, mely több mint komolyan gondolta a magyar sztár szerződtetését.

Olyannyira komolyan, hogy rövid időn belül gyakorlatilag minden fontos kérdést lezongoráztak. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy újabb magyar játékos szerződhet a Premier League-be, ráadásul egy top-csapathoz, mely nem is oly rég bajnokságot és Bajnokok Ligáját nyert. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A rendkívül megbízható Fabrizio Romano számolt be arról, hogy Szoboszlai a Liverpoolhoz kerül. Úgy értesültek, hogy a Lipcsét már informálták a helyzetről, miszerint az angol csapat kifizeti a feloldási záradékot Szoboszlai szerződésében.

Szoboszlai azonnal igent mondott a Liverpool ajánlatára

Ennek értelmében 70 millió eurót fizetnek a magyar válogatott csapatkapitányáért, amivel rekorderré válik, ugyanis ezelőtt egy hazai játékosért sem fizettek ekkora összeget. Sőt, már a személyes feltételekben is megegyeztek, és minden bizonnyal Szoboszlai annyi pénzt fog keresni, mint azelőtt soha a pályafutása alatt.

Szoboszlai készen áll az orvosi vizsgálatokra, amikre minden bizonnyal Liverpoolban kerülhet sor, amiket az aláírás és a bejelentés követ. Ez nemcsak Szoboszlai számára nagy hír, hanem az egész magyar labdarúgásnak, és innen egyetlen lépcsőfok választja el attól, hogy világsztárrá váljon.

A Liverpool péntek este döntött a feloldási záradék feloldásáról, ami ma éjfélkor járt volna le. Ha nem fizetik ki, akkor a Lipcse 70 millió eurónál is többet kérhetett volna Szoboszlaiért, de ez így már nem lehetséges. Romano hozzáteszi, a magyar sztár azonnal elfogadta a Liverpool ajánlatát, és rövidesen aláírják a szerződést.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.