Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,20 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
65,066 $

Videón, ahogy beleharap a halász kezébe egy cápa, majd magával rántja a vízbe

Az incidens után a Jackson South Medical Centerbe szállították a férfit, ahol megfelelő ellátást kapott.

...svg content...Fotó: Unsplash
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

A közösségi médiában jelent meg az a rémisztő felvétel, amelyen jól látható, hogy egy horgász kezet akar mosni, amikor a semmiből előbukkan egy cápa, beleharap a kezébe, majd magával rántja a vízbe. Szerencsére a férfinak sikerült kiszabadulnia, így gyorsan visszamászott a csónakba.

Az NDTV beszámolója szerint az eset pénteken, a floridai Everglades Nemzeti Parkban történt, amelyet követően a horgászt kórházba szállították és megfelelő ellátásban részesítették. Jelenlegi állapotáról nincs hír, de minden bizonnyal már jobban van. Soron kívül Donáth Annát sokkolták a Robert Fico elleni merényletről megjelent kommentek

A felvételt az egyik csónakban tartózkodó férfi készítette, aki fel is töltötte azt az Instagramra, kiemelve, hogy ez volt élete egyik legijesztőbb napja. Elmondása szerint nem túlzás az a figyelmeztetés, hogy aki a környéken jár, semmiképp se tegye a kezét a vízbe.

„Miután visszaengedett egy halat, kezet akart mosni, erre azonnal felbukkant egy bikacápa és belemart a kezébe. Azt hiszem tanulságként szolgál ez mindannyiunk számára, hogy nem érdemes kockáztatni, ezek a méretes példányok nem viccelnek”

– írta.

A Nemzeti Park Szolgálat közlése szerint ritkán fordul elő ehhez hasonló eset, de a látogatókat mindig figyelmeztetik arról, hogy legyenek óvatosak, hiszen aligátorok, krokodilok, mérgeskígyók és más ragadozók is élnek a területen.

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Már a következő szezontól kezdve kiirthatják a VAR-t a Premier League-ből

A Premier League klubjai a következő hónapban tartandó éves közgyűlésükön szavaznak majd arról a javaslatról, hogy a következő szezontól kezdve megszüntessék-e a videóbíró (VAR) rendszert.