Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,59 Ft
Euró
387,76 Ft
Font
452,50 Ft
Bitcoin
66,442 $

Tagadta bűnösségét és panaszt tett az ügyészségen Szalai Ádám

A volt válogatott játékos tagadta bűnösségét testi sértés bűntett kísérletének gyanúja kapcsán, most pedig panaszt tett az ügyészségen.

...svg content...Fotó: MTI/Máthé Zoltán
Bűnügy

Borbély Fanni

Szerkesztő

Szalai Ádám, aki egy tavaly decemberi verekedés nyomán keveredett gyanúba, június közepén kihallgatáson volt, ám tagadta bűnösségét, s továbbra is jogos védelemre hivatkozott a folytatólagos kihallgatása során. A volt válogatott játékost súlyos testi sértés bűntett kísérletének gyanúja miatt vették elő, ám azt mondja, csak az öccsét védte.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a 24.hu megkeresésére megosztotta, a súlyos testi sértés kísérlet bűntettével gyanúsított férfi panaszt tett a folytatólagos gyanúsítotti kihallgatása során az újabb gyanúsítás, illetve jogi minősítés ellen, ennek elbírálása pedig folyamatban van. Soron kívül Belső vizsgálat indult a rendőrségnél a Magyar Péterről kiszivárgott jelentés miatt

Szalai tavaly december 29-én keveredett konfliktusba egy társasággal, az áldozat elmondása szerint pedig Szalai talppal mellkason rúgta, majd belerúgott, még akkor is, amikor ő már a földön feküdt.

Szalai szerint azonban nem így történt: elmondása szerint 4 erősen ittas fiatal körbevette testvérét, s mivel ő az öccse testi épségét féltette, közbelépett, és egy rúgással semlegesítette az üvöltöző fiatalt.

Azt azonban cáfolta, hogy akkor is belerúgott volna, amikor a fiatal a földre került. A volt válogatott játékost az incidens után garázdasággal és könnyű testi sértéssel gyanúsították meg, ám a rendőrség június közepén súlyosított a minősítésen, így most már súlyos testi sértés kísérletével gyanúsítják Szalait, aki a múlt hét folyamán jelentette be visszavonulását.