Clouds
21 Budapest
Dollár
357,64 Ft
Euró
384,77 Ft
Font
437,29 Ft
Bitcoin
27,915 $

Beismerő vallomást tett a garázdasággal vádolt Szalai Ádám

Budapest, 2022. szeptember 26. Szalai Ádám a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában játszott Magyarország - Olaszország mérkõzés elõtt a Puskás Arénában 2022. szeptember 26-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Bűnügy
not image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

A magyar labdarúgó válogatott volt csapatkapitánya, Szalai Ádám elismerte, hogy decemberben egy szórakozóhelyen mellkason rúgott egy 21 éves férfit, állítása szerint öccsét akarta védeni.

Előzmény:

 

A 24.hu számolt be róla, hogy ténybeli vallomást tett az ellene garázdaságért és könnyű testi sértésért indított eljárásban Szalai Ádám, a magyar labdarúgó válogatott tavaly visszavonult csapatkapitánya.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

A sértett elmondása szerint a decemberben történt eset előtt a focista öccsét kérte meg arra, hogy készítsen róluk közös képet, amit ő nem vállalt. Erre ingerülten visszakérdezett, erre rúgta mellkason Szalai, aki állítása szerint a földön is megrúgta.

A volt válogatott játékos ezzel szemben korábban úgy nyilatkozott, hogy ő már eleve szóváltásra figyelt fel és azt látta, négyen veszik körbe öccsét és attól tartott, meg fogják őt támadni, ezért lépett a tettek mezejére.

Szalai Ádámnak legutoljára a svájci FC Basellel volt szerződése, azonban ott kevés játéklehetőséget kapott, meg is romlott a viszonya a csapat vezetésével, emiatt januárban közös megegyezéssel felbontották azt.