Clouds
21 Budapest
Dollár
345,51 Ft
Euró
370,58 Ft
Font
430,18 Ft
Bitcoin
27,122 $

Garázdasággal gyanúsítják Szalai Ádámot

TÉMÁK:
#garázdaság
Fotó: Szalai Ádám, a magyar labdarúgó válogatott korábbi csapatkapitánya (j) a budapesti Kincsem Parkban megrendezett hagyományos óévbúcsúztató Ügetőszilveszteren 2022. december 31-én. MTI/Szigetváry Zsolt
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Jelenleg is zajlik a nyomozás az ügyben, Szalai Ádámot pedig pillanatnyilag garázdasággal vádolják.

Mint ismeretes, tavaly december végén konfliktusba keveredett a magyar sztárfutballista, aki igazi legendává vált a válogatottban. Egy fiatal férfivel kapott össze Szalai Ádám, miközben a sértett azt állítja, hogy a futballista megrúgta őt, majd amikor földre került, tovább rugdosta.

Soron kívül Óriási pénzt lehetett nyerni az Ötöslottón, itt vannak a nyerőszámok

Ezzel szemben Szalai szerint bár egyszer valóban megrúgta a férfit, utána nem történt más. Egyszerűen az öccsét védte, mert szerinte minősíthetetlenül fenyegették az ott lévők. A Sportal azt írja, Szalait gyanúsítottként hallgatták ki.

A sértett elismerte, nem kellett volna beszólnia Szalai öccsének, ugyanakkor a „verést” nem érzi arányosnak ezzel. Szalai pedig úgy értékelte, meg akarták verni a testvérét, amit nem hagyhatott, majd egy rúgással leszedte a testvéréről az üvöltöző férfit.

„A helyszín térfigyelő kameráinak felvételeit begyűjtötték, Zsombor és társai tanúként történő meghallgatása még január közepén lezajlott. Lapunk úgy értesült, hogy a hatóság emberei előtt Szalai is elmondta, szerinte mi hogyan zajlott. Őt viszont már nem tanúként, hanem gyanúsítottként hallgatták ki.” – írja a Sportal a cikkében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Sportalnak azt mondta, egy férfit gyanúsítottként hallgattak ki garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt. A lap ismét megkereste Szalait, aki továbbra is azt állítja, amit januárban közölt, miszerint jogosan védte meg a testvérét.