Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,07 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
65,443 $

A Manchester United furcsa cserét ajánlott a West Ham-nek

Ezt minden bizonnyal még átbeszélik a West Ham csapatánál is.

...svg content...Manchester, 2020. február 27. Harry Maguire, a Manchester (k), valamint Simon Deli (j) és Lassana Coulibaly, a Brugge játékosai a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntõjébe jutásért játszott Manchester United - Club Brugge visszavágó mérkõzésen a manchesteri Old Trafford stadionban 2020. február 27-én. MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Finoman szólva sem volt közönségkedvenc a Manchester United csapatánál Harry Maguire, aki kapcsán nagyon úgy tűnik, hogy nem csupán a drukkerek, de a klub türelme is elfogyott.

A hátvéd idén is leginkább szerencsétlen megmozdulásaival keltett feltűnést, így nem csoda, hogy Erik ten Hag-nál már jóval kevesebb játékidőt kapott. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Most azonban úgy fest, hogy a harmincéves hátvéd számára van kiút, méghozzá olyan, ami a Manchester Unitednek is megfelelő lehet. A Vörös Ördögök ugyanis szemet vetettek Declan Rice-ra, aki a West Ham United legnagyobb reménysége, egyben legértékesebb játékosa is.

A United terve szerint Rice játékjogáért cserébe odaadnák Maguire-t, esetleg Scott McTominay-t, no meg persze súlyos fontmilliókat is – utóbbi mértékéről nem írt konkrét információkat a 90min.com.

A 24 éves Declan Rice jelenleg akár 80-90 millió fontot is megérhet, így a West Ham számára csakis komoly ajánlat fogadható el. Nem biztos, hogy a manchesteri annyira megérné számukra.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.