Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,50 Ft
Euró
386,92 Ft
Font
450,15 Ft
Bitcoin
62,558 $

Videón Lando Norris nagy bevetődése a McLarennel a Kanadai Nagydíjról

Lando Norris kellően határozottan érkezett meg a csapattársa, Oscar Piastri nyakára Kanadai Nagydíjon, majd azzal a lendülettel meg is előzte őt.

Fotó: EPA/ANDRE PICHETTE
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Enyhe túlzással sem lehet azt mondani, hogy jól állna a McLaren a bajnokságban, mert távolról sem. Sőt, egyenesen csalódás a legendás csapat idei szezonja, miközben csal a 6. helyet foglalják el az Alpine mögött.

Jelentős a hátrányuk, és nem tudnak csatázni a legjobbakkal, miközben az Aston Martin megérkezett az élmezőnybe. Sokkal hamarabb rakták össze a sikeres projektet, mint a riválisok, és ez beszédes. Soron kívül Ennyibe kerülnek a jegyek a magyar válogatott utolsó felkészülési meccsére

Lando Norris évek óta vezet a McLarennél, de hogy meddig lesz képes megtartani őt a csapat, nem tudni. Norris ugyan még mindig fiatal, a legjobb éveit nyilván nem a középmezőnyben szeretné tölteni.

Ez teljesen egyértelmű és világos, Kanadában is bizonyította, nagyon szeretne a legjobbakkal küzdeni. Több előzése is volt, többek között a csapattársát, Oscar Piastrit is megelőzte egy bevetődő mozdulattal.

Alább megnézhetjük a belsőkamerás felvételt, ahogyan Norris kifékezi a csapattársát a másik McLarennel. Egy újabb szépségdíjas manőver a brittől, aki hétvégéről hétvégére bizonyítja, többre hivatott.

Megvalósul Vitézy kívánsága, élőben vitázhat Karácsonnyal a Partizánban

Vitézy Dávid és Karácsony Gergely élő adásban feszülhet egymásnak, ami az elmúlt időszak egyik legnézettebb műsora lehet, míg Szentkirályi Alexandra valószínűleg nem lesz ott.