Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
61,201 $

Lewis Hamilton szelfijénél most nincs jobb

Lewis Hamilton imádja a Forma-1-et, még mindig szeret versenyezni, és amikor világbajnokok ellen harcol, az számára is különleges.

Fotó: Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Kanadai Nagydíjának futama előtt a montreali Gilles Villeneuve pályán 2023. június 18-án. MTI/EPA/André Pichette
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lewis Hamilton nagyon sokat látott már a Forma-1-ből, ami nem csoda, mivel 2007 óta tagja a mezőnynek. Bárhogyan is záruljon a karrierje, a 7 világbajnoki címet már senki sem veheti el tőle.

Ennél sokkal értékesebbek az élmények, a barátságok, és minden olyan érzés, amit átélhetett a sportban. Hihetetlen utazás ez, és biztosak lehetünk abban, hogy egy nap könyv formájában is meg fog emlékezni erről. Soron kívül Szelevényi gázrobbanás: emberölés kísérlete miatt nyomoz a rendőrség

Legalábbis reméljük, mert számtalan olyan sztori lehet, amiket csak nagyon kevesen ismerhetnek. Hamilton is az érdekesebb karakterek közé sorolható, aki imádja a divatot, az extrém sportokat, és így tovább.

Imád élni, megélni a pillanatokat, akár motoron száguldani. Ezeknek mind megvan a maga veszélye, ugyanakkor Hamilton tisztában is van ezzel, de ő ezt az életet választotta, így akar élni a következő időszakban is.

A hírek szerint Shakira lehet az új kedvese, de ezt egyelőre egyik fél sem erősítette meg. Korábban szintén egy világhírű énekesnővel, Nicole Scherzingerrel élt együtt, aki ugyancsak több esztendővel idősebb nála. A brit bajnok legutóbb Kanadában versenyzett, és kihasználta az alkalmat, hogy készítsen egy laza szelfit a győztes Max Verstappennel és Fernando Alonsóval, akivel továbbra is jó a kapcsolata, hiába a balhésabb mclarenes időszak 2007-ből.

Karácsony Gergely szerint húszezer forint a legnagyobb összeg, amit egyben látott

Az elmúlt időszakban Gattyán György pártja számos videót feltöltött a kampányukról, az egyik felvételen például Karácsony Gergelyt kérdezik, aki meglepő kijelentést tett.