Sokat sejtető fotó készült Shakiráról és Lewis Hamiltonról

Fotó: EPA/Siu Wu
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A fotó alapján elég egyértelműnek tűnik a helyzet, Hamilton ugyanis egy félreérthetetlen gesztust tett a fotó elkészültének pillanatában.

A kolumbiai énekesnő a vasárnapi F1-es Spanyol Nagydíjon is megjelent, és korábbi helyét foglalta el, hogy közelről és személyesen is láthassa a versenyt, no meg Lewis Hamiltont. Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a Mercedes versenyzője az idei év legjobb eredményét érte el a 2. helyen.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

A versenyző a megmérettetés után elismerően nyilatkozott a csapatáról, és azt mondta, hogy úgy érzi, az idei szezon legjobb autóját vezette – sokan azonban úgy érezték, ez a köszönet egy kicsit az énekesnőnek is szól, aki a fotók tanúsága szerint nagyon izgult Hamiltonért.

A versenyző folyamatosan mosolygott a dobogón, majd később egy baráti társasággal ünnepelte meg eredményét, ahol megjelent Shakira is, sőt: az énekesnő Hamilton mellett ült, és a TMZ által megszerzett fotókon tökéletesen látszik, hogy karja Shakira derekán pihent.

Noha a másik karja a mellette ülő egyik haverján volt látható, tekintettel a tényre, hogy ő és Shakira nemrég ugyanezt csinálták a Miamiban rendezett F1-es futam után, ez a legújabb látvány immáron aligha félreérthető, és azt jelzi, hogy ténylegesen kialakult a románc a hírességek között.