Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,48 Ft
Euró
386,58 Ft
Font
453,75 Ft
Bitcoin
70,012 $

Nagy nevet igazolt az MTK, 57-szeres magyar válogatott érkezett

Kádár Tamás igazi vezér lehet az ismét a magyar első osztályban szereplő MTK-nál, akik komoly célokkal vágnak neki a szezonnak.

...svg content...Fotó: MTK
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Kádár Tamás személyében 57-szeres válogatott belső védővel erősödik csapatunk. A rutinos játékos az előző szezonban alapembere volt a Paksi FC-nek, onnan szerződik most klubunkhoz, míg Mezei Szabolcs az atomvárosi klubnál folytatja – olvasható az MTK hivatalos közleményében.

Kádár Tamás hosszú nemzetközi karrier után tavaly tért vissza Magyarországra, korábban többek között a Newcastle, a Lech Poznan és a Dinamo Kijev játékosa is volt. Az elmúlt idényben a Paksi FC alapembere volt, amelyben 30 tétmérkőzésen lépett pályára, előző klubjával az élmezőnyben, a negyedik helyen zárt. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony bele van zúgva Gyurcsányba, de nekünk ettől felfordul a gyomrunk”

Kádár közel egy évtizeden át volt a magyar válogatott erőssége, 57 alkalommal játszott a nemzeti együttesben, remek játékkal járult hozzá a mieink csoportgyőzelméhez a 2016-os Eb-n. Kádár Tamás játékjogát végleg megszereztük, ezzel párhuzamosan az is eldőlt, hogy Mezei Szabolcs Paksra igazol.

A 22 éves középpályás nyolc éven át volt az MTK kötelékében, előbb az akadémián, majd a felnőtt csapatnál (ebből egy évet Békéscsabán szerepelt kölcsönben). Összesen 108 felnőtt mérkőzésen játszott a mieinknél, négy gólja mellett tizenkettőt készített elő. Klubunkból került be az U21-es válogatottba, de ezt megelőzően is folyamatosan tagja volt a korosztályos együtteseknek – írja az MTK az oldalán.

Verőcei hajótragédia: panaszt tett a gyanúsítás ellen a szállodahajó kapitánya

A cseh férfit bűnügyi felügyeletbe küldené az ügyészség.

Megújult Vlagyimir Putyin elnöki autója

A hatalmas luxusautót a tavaly a Toyotától megvásárolt szentpétervári üzemben fogják gyártani, ugyanis polgári formában is kapható lesz.

Gyerekek oldották ki tehervagonok fékberendezését Nyíregyházán, elfogták őket

Kiderült, hogy egy 11 éves és egy 15 éves fiatal az elkövető, akik rendkívül veszélyes játékot játszottak a vagonok között.