Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Videón Szőke Zsuzsi szexi és látványos tánca egy futógépen (videó)

Mielőtt azt gondolnátok, hogy megőrültünk, nézzétek meg a videót, mert Szőke Zsuzsi valóban egy futógépen táncolt, ráadásul nem is akárhogyan.

...svg content...Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szőke Zsuzsi napról napra népszerűbb a közösségi médiában, köszönhetően az egyedi, érdekes és impulzív karakterének. A Dancing with the Stars számára is országos ismertséget adott, sok új embert ismerhetett meg.

Barátságot kötött, rengeteget tanult a televíziós szakmáról, és nem utolsó sorban egy világhírű platformban mutathatta meg hétről hétre, hogy mire képes. Kevesen kapnak ilyen nagy lehetőséget, de Zsuzsi kiérdemelte, hiszen igazi profi és az egyik legszebb híresség. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az élete nemcsak a táncról szól, imádja a természetet, a kirándulásokat, az utazásokat, a divatot, és más sportokat is űz. A konditermi edzések sem állnak tőle messze, kiváló adottságokkal rendelkezik, és kihozza magából a maximumot.

A fiatal lány is várta már a nyarat, ami csak félig érkezett meg, mintha az nem akarná átlépni a küszöböt. Kissé szomorú a helyzet, mert ilyenkor már forróságot, hőségriadót vártunk volna, de nem.

Zsuzsi alább látható videója azonban felforrósítja a hangulatot, ezúttal egy futógépen mutatta meg, hogy milyen szexi mozdulatokra képes. Le sem tagadhatná a táncos karrierjét, és nem mellesleg őrületesen jó formában van.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.