Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,31 Ft
Euró
387,03 Ft
Font
451,18 Ft
Bitcoin
66,109 $

Weisz Fanni egy nagyon szexi szettben üzent

Weisz Fanni maga a meglepetés ereje, és kiválóan állnak rajta a ruhadarabok, ami nem meglepő, mert szenzációs formája van.

...svg content...Fotó: Instagram/Weisz Fanni
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Weisz Fanni maga a divat, a stílus, amit már nem egyszer bizonyított. Számára a divat világa egy második otthont jelenthet, melyben szívesen időzik, és mindig meg tudja lepni valamivel a követőket.

Nagyon ritkán látni rajta ugyanazt az összeállítást, szereti kombinálni a ruhadarabokat a különböző kiegészítőkkel. Ettől is válik olyan színessé a karaktere, és ha őt látjuk, akkor biztosak lehetünk a minőségben. Soron kívül Üvegszilánkok voltak a gyermekek ebédjében az iregszemcsei általános iskolában, többen megsérültek

Valóban minőségi, amit képvisel, igazi top, és közben rendszeresen megújul. Főként az elegancia jellemző rá, de akkor sem szeppen meg, ha sportosan kell öltözködnie, mert azok a ruhák is remekül állnak neki.

Sokszor visszafogott, ám a kivágottabb ruhák sem állnak tőle messze, mint azt alább látni is fogjátok. Most, hogy nyár van, szabadabban tudunk öltözködni, bár az időjárás egyelőre nem a legnyáriasabb.

Ez sem tudja elrontani Fanni kedvét, minden apró részletre odafigyel, és imád öltözködni. A követők pedig őt, és nem kevés ötletet csenhetnek el tőle, hiszen a modell maximálisan tisztában van a trendekkel.