Weisz Fanni elegánsan is nagyon szexi

Fotó: Instagram/Weisz Fanni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Weisz Fanninak remekük állnak az elegáns ruhák, kiegészítők, miközben egymást váltják a komoly dicséretek a közösségi oldalán.

Weisz Fanni sem panaszkodhat, az egyik legismertebb híresség, és nemcsak nők között, hanem összességében is. Egy igazi természetes szépség, aki sokat mosolyog, igyekszik pozitív energiákat sugározni magából.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

Ez mindig dicséretes, különösen ebben a világban, amikor az emberek folyamatosan bántják egymást. A hírességek kénytelenek eltűrni mindezt, de csak egy bizonyos fokig, mert van egy határ.

Fanniban is megvan az az extra, ami által még látványosabban mutat a róla készült fotókon. Csinos, vonzó és mindig tud valami újat mutatni, mintha csak egy világsztárt látnánk magunk előtt, annyira odafigyel a részletekre.

Több mint 231 ezren követik az Instagram oldalán, és már 3700 bejegyzés felett jár. Aktív a platformon, és természetesen a posztjai többségében a divatról szólnak, ami nem meglepő modellként.

Imádja az elegáns viseletet, és most, hogy beköszöntött a nyári szezon, még több opciója lehet arra, hogy kihangsúlyozza a karakterét. Az alább látható szetthez már kissé meleg van, viszont nálunk ez is 10 pontot ért.