Weisz Fanni mosolya is tökéletes

Fotó: Instagram/Weisz Fanni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Akár nemzetközi fogkrémreklámban is szerepelhetne Weisz Fanni, annyira tökéletes mosollyal rendelkezik.

Weisz Fanni megkérdőjelezhetetlenül az egyik legtermészetesebb magyar szépség. Ehhez kétség sem férhet, és kár is lenne vitatni a dolgot, bár mindig vannak, akik másképpen vélekednek, és igyekeznek bántóan fogalmazni.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

Fanninak is volt ebben része, de az idő múlásával megtanulta kezelni mindezt, és nem tekint hátrányként az életére. Távolról sem, mert minden fejben dől el, és sokszor az élet ad is, nemcsak elvesz.

Fannitól is elvett, de adott is, és amikor mérlegre tesszük a dolgokat, számot kell vetnünk. A gyönyörű magyar modell is tisztában lehet ezzel, másképpen nem sugározna magából ennyi pozitív energiát.

Szereti az életét, a munkáját, a divatot, és igyekszik minél több tartalmat gyártani a követőknek, akik már több mint 231 ezren vannak az Instagram oldalán. Ezeket a számokat sem kell igazán magyarázni, és büszke lehet rájuk Fanni.

Fanni mosolya is tökéletes, bármelyik nemzetközi fogkrémreklámban szerepet vállalhatna. Rendszeresen figyel arra, hogy a követőknek kellemes hétvégét kívánjon, és ami ennél is fontosabb, őszintén teszi.