Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,67 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
454,82 Ft
Bitcoin
59,114 $

David Beckham egy másik argentin világbajnokra is szemet vetett

Angel di Maria is csatlakozhat az Inter Miamihoz.

Nantes, 2023. február 23. Angel di Maria, a Juventus játékosa ünnepli gólját a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntõjébe jutásért játszott Nantes - Juventus visszavágó mérkõzésen Nantes-ban 2023. február 23-án. MTI/EPA/Mohamad Badra
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Habár klubcsapataikban egy rövidke PSG-s időszakot leszámítva di Maria és Messi riválisok voltak, mégis jó barátságot ápolnak, ami legfőképp az argentin válogatottban együtt töltött éveknek köszönhető.

Di Maria a Juventusban ugyan ismét megtalálta a számításait, és kivette a részét a szezon fontos meccseiből, hiszen 40 találkozón csaknem 2250 percet játszott, és 8 gólt is szerzett, mégsem hosszabbítja meg szerződését Torinóban. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Így aztán nem is meglepő, hogy miután az Inter Miami bejelentette Messi érkezését, azonnal felröppentek a hírek, hogy Angel di Mariára is lecsapna az MLS-ben meglehetősen siralmas formát mutató egyesület – írja a Metro.

A David Beckham résztulajdonában lévő klub a napokban menesztette Phil Neville edzőt, mellette pedig a csapat átalakításába is belekezdtek, reménykedve abban, hogy valamiképp még sikerül elcsípni a bajnoki rájátszást.

A Miami jelenleg hat pontra van az utolsó rájátszásos helyezéstől a Keleti főcsoportban, 16 forduló után öt győzelemmel és tizenegy vereséggel a csoportjuk utolsó helyén szerénykednek.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.