Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

A katari sejk tett egy utolsó ajánlatot a Manchester Unitedért, majd ultimátumot adott

Az ötödik, egyben végső ajánlatra péntekig vár választ Dzsasszim sejk.

...svg content...Fotó: unsplash
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A milliárdos üzletemben még a hét elején nyújtotta be a módosított ajánlatát a a Glazer-család megbízásából dolgozó amerikai banknak, a Raine Groupnak, akiknek egyetlen napjuk maradt dönteni.

Mint az ESPN megírta, a sejk egyre türelmetlenebb lett az előrelépés híján, ami nem is meglepő, hiszen az ügy már hónapok óta húzódik, még februárban tették meg az első vételi ajánlatot a katariak. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

Dzsasszim sejk konzorciuma még a nyári átigazolási időszak előtt szeretné lezárni a Manchester United átvételét. Glazeréknek ugyanakkor van egy elbírálásra váró ajánlata Sir Jim Ratcliffe brit milliárdostól, az INEOS vegyipari vállalat elnökétől is.

Dzsasszim sejk a klub 100%-át szeretné megvásárolni, míg Ratcliffe csupán a részvények többségét, 51%-át birtokolná, miközben a társtulajdonosok, Joel Glazer és Avram Glazer megtarthatnák a részesedéseiket.

Mellettük több amerikai székhelyű befektetési cég is ajánlatot tett kisebbségi részesedés megvásárlására, ami segítene Glazeréknek abban, hogy jelentős anyagi forrásokat szerezzenek a Manchester United számára.