Clouds
21 Budapest
Dollár
344,52 Ft
Euró
370,79 Ft
Font
431,70 Ft
Bitcoin
26,872 $

Dzsasszim sejk igazi szupercsapatot állítana a Manchester United köré

Fotó: unsplash
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Klublegendák segítenék Erik Ten Hag munkáját.

A Manchester United egykori legendás játékosai képviselnék a Manchester Unitedet a jövőben, amennyiben új tulajdonoshoz kerül a klub. Dzsasszim sejk célja, hogy a csapat egykori nagyjai átadják tapasztalataikat a jövő nemzedékének.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Ehhez persze az is kell, hogy a Glazer-család elfogadja a vételi ajánlatot, ám a kérdés még nyitott, hiszen a Katari Iszlám Bank elnöke Jim Ratcliffe-fel, Nagy-Britannia leggazdagabb emberével verseng a United megvásárlásáért.

A sejk hasonlóan járna el, mint a Real Madrid, vagy éppen a Bayern München, ahol jelentős szerepet kapnak azok, akik a legnagyobb sikereket érték el az elmúlt évtizedekben a csapattal – írja az ESPN.

A Manchester Unitednél jelenleg Darren Fletcher technikai igazgató az egyetlen vezető beosztásban foglalkoztatott volt játékos, Bryan Robson, Denis Irwin és Andrew Cole inkább amolyan jelképes, nagyköveti szerepkörben dolgoznak.

A hírek szerint a sejk csapata már több játékost is megkeresett a 2008-ban triplázó keretből, akik Bajnokok Ligáját, bajnokságot, valamint Szuperkupát is nyertek egy szezonon belül a Manchester Uniteddel.