Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Ettől is olyan kerek Rita Ora feneke (videóval)

Rita Ora minden lehetőséget megragad annak érdekében, hogy többet és többet hozzon ki a formájából.

...svg content...Fotó: Instagram/Rita Ora
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Manapság szerencsére trendivé vált edzeni, ami jó hatással van az emberek egészségére. Ez a trend nem kevés életet menthet meg, illetve alakíthat át, akár drasztikus módon, miközben új szerelmek is születnek.

Ezernyi jó hatása van annak, ha valaki rendszeresen edz, aminek teljesen normálisnak kellene lennie. Az emberek sokkal tovább is élnének, pláne, ha odafigyelnének a környezetükre, mert alapesetben nem 70-80 év lenne az öregkor. Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

Rita Ora nem szeretné elhanyagolni magát, és ez erősen látszik is a formáján. Kivételes vonalakat hozott össze, viszont többet és többet akar. Rendkívül csinos a formája, de ez még nem jelenti azt, hogy hátradőlne.

Edzés közben például az új albumát hallgatta, ami csak tovább inspirálhatja őt. Komoly tapasztalattal rendelkezik az edzések terén, sok újat tud mutatni, és ezek a videók mindig nagyon hasznosak tőle.

Többek között azt is megnézhetjük, hogyan formálja a fenét, amit ugyancsak dicséret illethet. Természetesen a hasfala megerősítésére is figyelmet fordít, az egyik legvonzóbb világsztárról beszélünk.

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.