Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,50 Ft
Euró
401,02 Ft
Font
479,10 Ft
Bitcoin
63,434 $

Schobert Norbi nagyobbik fia még 22 óra 30 perckor is edzett

Schobert Norbi abszolúte saját magát láthatja a nagyobbik fiában, aki rendkívül kitartó, igazi sportoló.

...svg content...Fotó: Instagram/Schobert Norbert Jr.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi és Rubint Réka mindhárom gyermekére nagyon büszke, akik ugyan más és más karakterek, sok a hasonlóság bennük. A legnagyobb közös pont a család, az összetartás, és az, hogy ott állnak a másik mögött, támogatják.

Norbi sokat köszönhet nekik, hiszen volt pár nehéz időszaka, amikor az élete is veszélyben forgott. Nélkülük, a családi kötelék nélkül talán már nem is lenne az élők sorában az Update első embere. Soron kívül Rózsaszín fénybe borult a Lánchíd Budapesten (fotók)

Ezzel együtt mindig erőt adott neki, hogy szereti a feleségét, továbbra is rendkívül szoros közöttük a kapcsolat. A gyerekek szép lassan felnőnek, hamarosan Norbi nagyobbik fia is felnőttnek mondhatja magát.

Schobert Lara kapcsán arról lehetett hallani, hogy ismét szerelmes, egy futballista hódította meg a szívét. A nagyobbik Norbi pedig napi szinten növeli a tétet az edzéseivel, rendkívüli formában van.

A fiatal híresség még 22 óra 30 perckor is edzett, miközben a család kutyája, aki megmentette Norbit, már aludt. Egy festői pillanatfelvétel, amire Norbi nagyon büszke, és ennél nem is kell több az ember életében.

Kövér László: nekünk nem Magyar Péter az ellenfelünk

De szerinte „nem is az, aki majd utána jön, ha ez a lemez lejár”.