Clouds
21 Budapest
Dollár
345,38 Ft
Euró
370,54 Ft
Font
432,02 Ft
Bitcoin
26,936 $

Schobert Norbi több mint hálás Istennek Rubint Rékáért

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rubint Réka egy olyan személy Schobert Norbi életében, aki nélkül talán már nem is lenne a Földön.

Rubint Réka és Schobert Norbi tudják, mi a hosszú és boldog házasság titka. Rengeteget is tesznek érte, napi szinten, miközben igyekeznek ebből átadni valamit a gyerekeiknek, hogy lássák, mindez létezik.

Soron kívül Eddig 425 897-en kapták meg a negyedik covid elleni oltásukat Magyarországon

Manapság az emberek gyorsan váltanak párt, nem tartanak ki a másik mellett. Réka és Norbi kitartott egymás mellett, immáron több mint 20 éve. Most, hogy Norbi visszavonult, nyugodtabb életet élhet, még inkább megélheti ezeket a különleges pillanatokat.

Így tettek legutóbb is a közös kirándulásuk alkalmával. A 2000-es évek elején ismerkedtek meg, azóta pedig elválaszthatatlanok, pedig volt pár igencsak necces helyzet, ami Norbi életébe kerülhetett volna.

„Az élet egy múló pillanat. Egyszer fent, egyszer lent. Sokszor voltam a hullám tetején és alján, de Te, Te Kicsim 22 éve mindig velem voltál.” – írta az üzenetében Norbi, aki több mint hálás Rékának az életéért.

„Nem tudom az Univerzum miért sodort minket össze, de a kettőnk szerelme egy örök és megismételhetetlen találkozás. Köszönöm, hogy 2001-ben mellém álltál a színpadra és lassan az élet színpadára és együtt rengeteg embernek segítettünk teljesebb, egészségesebb életet élni. Köszönök mindent Neked, Nektek. Köszönöm Istenem!”