Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,780 $

Berki Krisztián édesanyja még mindig nem tudja, miben halt meg a fia

Több mint egy év telt el a tragédia óta, de Berki Krisztián édesanyja továbbra sem tudja, miben halt meg a fia.

Fotó: Instagram/Berki Krisztián
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Krisztián fiatalon és tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából. Sokan el sem akarták hinni az első híreket, majd a rendőrség megerősítette, Berki valóban életét vesztette, nem lehetett rajta segíteni.

Azóta sok pletyka jelent meg az életéről, a múltjáról, illetve arról, mi okozhatta a halálát. Az özvegy, Berki Renáta új életet kezdett, új párja van, ami kapcsán szintén sok támadást kapott, és kap továbbra is. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

Voltak időszakok, amikor Mazsi és Krisztián édesanyja nem ápoltak túl jó viszonyt egymással. Kemény szavak is elhangzottak a gyászoló édesanyától, aki még mindig nem tudja, miben halt meg a fia.

Berki édesanyja tudni akarja az igazságot

Bár a fia özvegye, Berki Mazsi többször megígérte már neki, hogy megmutatja a halál okát magába foglaló hivatalos jegyzőkönyvet, erre még mindig nem került sor – írja a Blikk a legújabb cikkében.

A lapban azt írják, jelenleg csak Mazsi ismeri az igazságot, aki látta a boncolás után készített hivatalos dokumentumot. „Még nem láttam, de bízom benne, hogy most már hamarosan meg tudom nézni. Szeretném tudni, mi okozta a fiám halálát, szülőként pedig jogom is van hozzá.” – mesélte Krisztián édesanyja a Blikknek.

Az a terve, hogy elmegy Mazsiékhoz Székesfehérvárra, és megkéri Mazsit, mutassa meg neki a dokumentumot. Annyit elárult, hogy a dokumentumok szerint is a magas vérnyomás okozhatta Krisztián hirtelen halálát.

Továbbra is jó a viszonya Mazsival a békülés óta, de a párjával még nem találkozott, viszont nem is ragaszkodik ehhez a pillanathoz, hiszen semmi köze hozzá. Ugyanakkor azt kívánja, legyenek boldogok.

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

Videón Haaland mesternégyese a Manchester City meccséről

Haaland nagy napon van túl, ugyanis mesternégyest szerzett a Manchester City legutóbb mérkőzésén, amivel válaszoltak az Arsenal üzenetére.

Vasárnap délután ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban

Miután az elmúlt időszakban Szoboszlai Dominik nem egyszer a kispadról állt be, nem lehet tudni, hogy Klopp a nagy rangadó idején milyen formában számít rá.