Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,36 Ft
Euró
388,99 Ft
Font
454,69 Ft
Bitcoin
58,525 $

Már több mint 130 pontos előnnyel vezet a Red Bull a Forma-1-ben

Ha így folytatja tovább a Red Bull a szereplését a Forma-1-ben, rekordidő alatt biztosíthatja be a címét.

Fotó: EPA/Enric Fontcuberta
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már a 2023-as F1-es szezon előtt sem volt kérdés, hogy a Red Bull a legnagyobb favorit a bajnokságban. Ehhez kétség sem férhetett, így inkább abban bíztak a riválisok, hogy közelebb kerülnek hozzájuk.

Nos, ez olyannyira nem történt meg, hogy a Red Bull a régi dominanciáját idézi, vagy amikor a Mercedesek és a Ferrarik egymás ellen harcoltak. Ebből Max Verstappen profitál a legtöbbet, és senkit nem zavartatva egyre nagyobb előnyre tesz szert. Soron kívül Rendkívüli üzemanyagár-változás került bejelentésre

Az elmúlt hétvégén megrendezésre került Spanyol Nagydíjat is behúzta, javarészt egyedül versenyezett, „tesztköröket” futhatott. Verstappen szeret harcolni, ám erre most nincs lehetősége, maximum a rajtoknál és az időmérőn.

A kvalifikáció is sima volt számára, addig a két Mercedes például összeütközött egymással. Vasárnap már mindhárman dobogósok voltak, míg a Ferrari megint lemaradt, és továbbra is csak a 4. hely az övék.

Kerek 100 pontot gyűjtöttek eddig, majd jön az Aston Martin 134 egységgel. Jelenleg a Mercedes van a „legközelebb” a Red Bullhoz a maga 152 pontjával, míg a „bikák” 287 pontot számolnak az élen.

Tarlós Vitézyről: elég nagy arc kell ahhoz, hogy valaki ilyen nyilatkozatokat tegyen

Budapest volt városvezetője őszinte véleményt fogalmazott meg az egykori BKK-vezért illetően.

Mire számíthatunk az idei strandszezonban? Íme a leghasznosabb információk

Jó néhány kültéri medencét már kinyitottak húsvétra, a következő nagyobb medencebeüzemelési hullám azonban a pünkösdi hosszú hétvégén lesz, míg máshol csak június végén lesz nyitás.