Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,70 Ft
Euró
390,65 Ft
Font
457,36 Ft
Bitcoin
61,981 $

Nézd meg Verstappen pole körét a Spanyol Nagydíj időmérő edzéséről (videó)

Nem meglepő módon Max Verstappen szerezte meg a pole-t a Spanyol Nagydíj időmérő edzésén, ami hozott pár meglepetést.

Fotó: Max Verstappen, a Red Bull holland címvédője (k) Carlos Sainz, a Ferrari spanyol versenyzője (j) és Lando Norris, a McLaren brit versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Spanyol Nagydíjának időmérő edzése után a Barcelona melletti montmelói pályán a futam előtti napon, 2023. június 3-án. Verstappen az első, Sainz a második, Norris a harmadik legjobb köridőt érte, és ebben a sorrendben foglalhatják el az első három rajthelyet a másnapi futamon. MTI/AP/Joan Monfort
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Általában a Spanyol Nagydíj időmérő edzései simán alakulnak, nem sokszor tapasztalhattunk nagy meglepetéseket. Most azonban volt pár, és néhol csak kapkodtuk a fejünket, hogy mi történik.

Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője például kiesett a Q1-ben, így egy igen nehéz vasárnap vár rá. Továbbra sincs szerencséje a fiatal versenyzőnek, és teljesen esélytelen a bajnoki címre. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

Carlos Sainz Jr. ugyan ott van az első sorban, szintén az esélytelenek nyugalmával várhatja az év további versenyeit a világbajnoki cím szempontjából. Mindeközben Lewis Hamilton és George Russell összeütköztek egymással a Q2-ben, ami az év eddigi legfurcsább incidense volt.

Max Verstappen viszont nem kérdezett, hanem sokkal inkább büntetett. A Red Bull holland világbajnok versenyzője nagyon gyors volt, és ismét bizonyította, hogy a „bikák” autójánál nincs versenyképesebb.

Rendben volt a Q3-as köre, biztonságos előnnyel hozta a pole-t, és ha elsőként fordul el az első kanyarban a versenyen, sok gondja nem lesz, hamar megléphet a mezőnytől. Ha kíváncsi vagy Verstappen pole körére, akkor csak kattints erre a linkre.

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.

Busz alá szorult egy elgázolt ember Zuglóban

Újabb súlyos baleset történt, most Zuglóban, ahol elgázolt egy embert egy busz, majd a jármű alá szorult.